VA DORIM POFTA BUNA !

PRAJITURĂ DE PAȘTE FĂRĂ GLUTEN
Ingrediente:
- 200 g de faină universală fără gluten,
- linguriță de praf de copt,
- 4 ouă,
- jumătate de pahar de zahăr,
- jumătate de pahar de ulei + ulei pentru acoperirea tăvii de copt,
- linguriță de ulei de migdale,
- un vârf de cuțit de sare,
- pesmet fără gluten pentru acoperirea tăvii de copt.

Mod de preparare:
Ungeți tava de copt cu ulei și presărați pesmetul fără gluten.Separați albușul de gălbenușul de ou. Faceți o spumă consistentă din albusul ouălor presărănd un vărf de cuțit de sare. Bateți galbenușul cu zahăr în spuma consistentă, adăugați ulei, faină, praf de copt și uleiul de migdale. Mixați-le pe toate și apoi turnați compoziția în tava de copt. Așezați tava de copt în cuptorul deja încălzit și lasați la copt timp de 45-50 de minute la 180°C. Presărați checul cu zahăr pudră. 
         

Va dorim
Pofta Buna !