PAGINA ANTERIORA
PAGINA URMATOARE

Pudra instant cu continut redus de proteine pentru
prepararea brioselor 250g
 
PKU, fara gluten, fara lapte

Ingrediente:
amidon de grau fara gluten, sirop de glucoza, amidon de porumb,
agenti de ingrosare: guma de guar si E-464,fibre alimentare,
praf de copt fara gluten, agenti de afanare: pirofosfat acid de sodiu,
bicarbonat de sodiu, amidon de porumb, amidon de cartof, aroma,
corector de aciditate: E-575, agent de afanare: bicarbonat de sodiu.

Valori nutritionale per 100g de produs (dupa preparare):
Valoarea energetica: 2026 kj  / 484 kcal
Proteine 2,5g
Carbohidrati 61,6g
Lipide 25,3g
Fenilalanina 90mg la 100g de produs (dupa preparare)

Greutate neta:
250g, contine 250g de pudra pentru briose, 16 forme de briose.
Pentru preparare este necesar:
8 galbenusuri de oua, 105ml ulei vegetal, 50ml apa si 100g de zahar.

FARA GLUTEN
divider

Produse instant PKU cu continut redus de proteine, fara gluten

Paste fara gluten, PKU Conchigli - 440g.
FARA LACTOZA
divider
FARA LACTOZA
FARA OU
FARA GLUTEN

Pudra fara gluten, PKU, pentru preparare jeleu cu aroma de portocale - 320g (4 plicuri x 80g)

Fara gluten, fara amidon, fara ou, fara lapte, PKU

Ingrediente:
zahar, agent de gelificare: caragenan, stabilizatori: citrat de potasiu,
regulator de aciditate: acid malic, aroma, colorant: anatto;
concentrat de portocale.

Valori nutritionale per 100g de produs:
Valoarea energetica: 81,2 kj  / 19,5 kcal
Proteine 0g
Carbohidrati 5g
Lipide 0g
Fenilalanina mai putin de 2mg la 100g de produs

Mod de preparare:
Continutul pachetului se toarna in 500ml de apa fierbinte,
se amesteca bine pana cand pudra se dizolva complet.
Se toarna jeleul in boluri (de aproximativ 145g fiecare)
si se lasa timp de o jumatate de ora la temperatura camerei
pana se gelifica jeleul.Se poate pune si la rece in frigider,
timp de o jumatate de ora.

Pudra fara gluten, PKU, pentru preparare jeleu cu aroma de portocale - 320g (4 plicuri x 80g)
divider
Pudra fara gluten, PKU, pentru preparare jeleu cu aroma de cirese - 320g (4 plicuri x 80g)

Pudra fara gluten, PKU, pentru preparare jeleu cu aroma de cirese - 320g (4 plicuri x 80g)
 
Fara gluten, fara amidon, fara ou, fara lapte, PKU

Ingrediente:

zahar, agent de gelificare: caragenan, stabilizatori: citrat de potasiu,
regulator de aciditate: acid malic, aroma, coloranti: antociani;
concentrat de cirese.

Valori nutritionale per 100g de produs:

Valoarea energetica: 81,2 kj  / 19,5 kcal
Proteine 0g
Carbohidrati 5g
Lipide 0g
Fenilalanina mai putin de 2mg la 100g de produs

Mod de preparare:
Continutul pachetului se toarna in 500ml de apa fierbinte,
se amesteca bine pana cand pudra se dizolva complet.
Se toarna jeleul in boluri (de aproximativ 145g fiecare)
si se lasa timp de o jumatate de ora la temperatura camerei
pana se gelifica jeleul. Se poate pune si la rece in frigider,
timp de o jumatate de ora.

FARA GLUTEN
FARA OU
FARA LACTOZA
divider

Supa fara gluten, PKU, instant de tomate 17g

Fara gluten,fara ou, fara lapte, PKU

Ingrediente:
Supa (71%): (rosii uscate 30%, amidon de cartof, amidon de porumb, zahar, extract de drojdie, grasime vegetala hidrogenata, legume,
condimente, regulator de aciditate: acid citric, aroma),
taitei liofilizate PKU (29% ) (amidon de porumb, amidon de grau fara gluten, apa, sare, agent de ingrosare: E-464, emulsificator: mono si digliceride ale acizilor grasi, regulator de aciditate: E-575, colorant: beta-caroten).

Valori nutritionale per 100g de produs (inainte de preparare):
Valoarea energetica: 1432 kj / 338 kcal
Proteine: 4,63g
Carbohidrati: 71,8g
Lipide: 3,64g
Fenilalanina: 137,36mg la 100g de produs
Fenilalanina : 23,35mg/17g de produs

FARA GLUTEN
FARA OU
FARA LACTOZA
Supa fara gluten, PKU, instant de tomate 17g

 

fundal_layoutbaza780
banner780_cusigla_2010
icon_facebook
Magazin online clic aici