VA DORIM POFTA BUNA !

PANDISPAN FARA GLUTEN (Blat de tort fara gluten)

Ingrediente:

FIBREPAN : 200g
Oua intregi 150g(3 oua)
Zahar 150g
Praf de copt 10g
2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare:
Se bat albusurile spuma cu mixerul dat la viteza maxima adaugand cate putin zaharul si
galbenusurile pana se obtine o compozitie omogena.
Separat, se amesteca faina FIBREPAN, praful de copt si vanilia, apoi incet, cu grija , se
adauga compozitia obtinuta din ou si se amesteca cu delicatete cu mixerul la cea mai mica
viteza.
Se toarna compozitia intr-o forma pentru blat de tort, in prealabil unsa cu unt, avand diametrul
de circa 30 cm.
Se pune la copt in cuptor , preincalzit la 180C, timp de 40/50 minute.

 

Va dorim
Pofta Buna !